Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kan som du

Ingen kan som du
få mig att skratta
och känna mig
vacker och lycklig

Ingen kan som du
låta mig få gråta
och känna mig
omhändertagen

Ingen kan som du
ge mig kärlek
säga vackra ord
i vardagen

Ingen är som du
underbara karl
jag ger dig
all min kärlek

 - tack för att du finns i mitt liv

 




Fri vers av AjBi
Läst 456 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-19 23:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mysig dikt!
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi