Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

Saknaden spred sig
i rummet som en doft,
från vägg till vägg, golv
till tak, tills den nästan gick
att ta på, smeka med händerna
fram och åter, i stora tysta cirklar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-20 08:40



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Håller med Människosonen här - Kanske helt omedvetet mycket Bruno K här. I och för sig minskar det ju inte diktens värde. Isynnerhet som alla ju på något sätt påverkas av vad man läser !
2017-02-26

    ej medlem längre
mycket bruno k. öijer-stämning här. rätt bra.
2017-02-20

  Blått Norrsken VIP
Fint skaldat i saknad som tar form i cirklar i rummet .
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta