Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avslöjat och dömd pedofil snarare ett undantag.


Ensamstående rysk mamma från Stockholm slumområde 34

http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/6an3Q/gripen-for-barnporr-tidigare-domd-kidnappade-pojke

http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/j5Bpq/tillslaget-mot-misstankta-pedofilen-i-natt
Pedofilhärva som nyligen avslöjades planerade att förgripa just på invandrabarn.

Invandrafamiljer som kommer till Sverige tror att de kommer i säkerhet. Det trodde jag med.

Alla barn som var utsatta då sonen var utsatt också vara invandrade liksom jag och sonen.

Pedofilerna planerade att känna pengar på barn snaff - dyraste porr.
Pedofilerna som gick undan efter övergrepp på barn kommer inte sluta.

De har erfarenhet att gå undan i övergrepp på barn i Sverige är lätt som en plätt särskild om det handlar om invandrarbarn.

Avslöjat och dömd pedofil snarare ett undantag.

pedofil pedagog tjänade förmöget på digitala serie barnvåldtäkterna med hjälp av Åkersberga gäng.
Antal gängmedlemmar som var med barnvåldtäkterna var över 15 år

Polisen mörkade allt.
Fast att det var tydligen mönsterbeteende och flera polisanmälningar.

Vad kan man förvänta från polisen om polischeferna fnissade bakom luren när förtvivlade föräldrar till utsatta invandrarbarn ringde och krävde utredning.





Prosa av izabella wallin VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-20 16:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-12-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
? Vad kan man förvänta från polisen om polischeferna Lotta Magnusson och Anneli Långberg fnissade bakom luren när förtvivlade föräldrar till utsatta invandra barn ringde och krävde utredning"

Om skulle tala i media kanske då kommer inte så många invandra barn till Sverige, eller? jag mins också hur släktingar för 40 år sade bara bra saker om Sverige, när kommer hit var tvärtom.
2017-02-20

    ej medlem längre
Ja, vad kan man förvänta sig av polisen...när hela samhället är sjukt...när de styrande blundar för dessa fruktansvärda övergrepp på försvarslösa barn! Det är en skam för Sverige att detta får förekomma!
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP