Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild av Susanne Ström


Sälta

 

hur mycket sälta

finns i oceaner

orsakad av tårar

 

hur mycket smärta

finns i sältan

hur många segrar

 

de bittraste är

skyddslösa

barns tårar

 

de sötaste rullar in

via skrynkligt lakan

efter att vi älskat

 

hur mycket

tårar

krävs

 

för att

döda

 

hav




Fri vers (Fri form) av Ardo Wejka
Läst 500 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-20 21:06



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag tror att haven lever sitt eget liv fria från tårar. men jag gillar tanken. fint!
2018-06-04

    ej medlem längre
otroligt fint alster! applåder i massor. tack.
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka