Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny sambo...


Hon smög sig in häromdagen...



Fru Ensamhet



Tittade runt, kände sig som hemma...

Nu jävlar var hon här!

Med full kraft!

I egen hög person minsann!!!



Hon tog över allt...



Och jag står vid sidan om

Kan bara se på...



Igen




Fri vers av Fijona
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-05-19 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fijona