Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I valet och kvalet...


Hon känns lite bekant på nåt vis,
för hon har ju varit här ett tag nu...

Inte för att jag gillar henne,
men jag känner henne rätt bra...

Kanske skulle acceptera henne nu?


Fru Ensamhet...




Fri vers av Fijona
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-06-09 20:05



Bookmark and Share


  * Ammi *
Tja...om man gillar ensamheten så är det okej, inte annars..
kanske du bara ska acceptera henne ibland? ni får ta ett snack...
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Fijona