Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CARAVAN FOLKET

Du vaknade tidigt
jag hörde fingrarna
trumma mot rutan

Alltid samma rytm

Vi hade legat stilla
i flera veckor
på skogsvägen
gömda för världen

På flykt

målet var glömt
för vår långa färd

Friheten

© Bosse 22 februari 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-22 05:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten