Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är nog fint

Livet började på
krypande ben
en lång väg kvar att


Livet gav oss
vänner och fiender
som nu är bortblåst men jag vill
slåss

Livet gjorde så att jag
förlorade dig
men vi ska nog ses någon
dag

Livet är inte lätt
men jag mötte dig
det vackraste jag
sett

Livet tar ett steg
framåt varje dag
tveka inte, var inte
feg

Livet lämnar och ger
men jag kan inte vänta
på att få
mer




Bunden vers (Rim) av anesthesia
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-24 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia