Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önsketänkande

Solnedgång
En rosa himmel
Ett glas för mycket vin
Berusningen
Lugnet
Vattnet gungar
Jag blundar
Minns tillbaka
En tid
Som jag saknar
Men aldrig erkänner
Allt är
Förlorat redan
Laga?
Ja
Snälla, plinga i telefonen
Ring
Jag svarar, lovar
Men
Det är önsketänkande
Jag vet
Jävla skit
Sista droppe vin
Lägger mig ner
Blundar
Andas
Överlever






Fri vers (Fri form) av anesthesia
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-14 20:23



Bookmark and Share


  Domenico VIP
En sekvens...ett ögonblick...en tanke...lite lätt eufori...och sedan återbördan till det som kallas verkligt.
Synnerligen lätt att känna igen och skrivet på ett härligt sätt !
2019-09-14
  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia