Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

"Är du beredd?" sa han
"Ja" svarade hon




Fri vers (Fri form) av anesthesia
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-20 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia