Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men vad ska jag göra med stormen om 90% av orden handlar om att jag inte hittar orden.


Hanterar

Jag har glömt bort hur man skriver,
hur stormen utan förvarning kan ändra form

Igen

Glömt hur mina egna tankar doftar
Mått illa så jävla länge
Allting stinker
Allting sticks i ögonen,
samtidigt har ingenting någonsin förut
varit så vackert

Jag slutar inte vara jag bara för att du finns

Ingenting har förut haft mening
Jag borde ha mening,
men allting svider

Allt gör ont




Fri vers av krigszon
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-25 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krigszon
krigszon