Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars blomma

Jag sprutlakerar min stackars orkidé
vill efteråt sätta mig på en bidé
men finns ingen ork idé
att gödlsa en paté
touché




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-25 20:00



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Detta va helt enkelt en soppa av ord och i ett rim...istället för touche så piffa den med tusch!
2017-03-13

  Marianne Räf
Hm!!
2017-02-25

  Marianne Räf
Hm!!
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B