Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisontens perspektiv

horisontens perspektiv tvekar
inför vinden som förändrar
berget som fullmåne

diamanten var till hälften
planterad i jorden

som ett fruktträd
färdigt att plockas

och förökas




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-25 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson