Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No more

There's a great black hole where you used to be.
There's an absence of our former dignity.
There's longing where I before none could see.
There's nothing but loneliness and jealousy.




Fri vers av Marcus_Sjölander
Läst 220 gånger
Publicerad 2017-02-25 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus_Sjölander