Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lund 24/2 - 2017


Snödroppar & Vintergäck (Musikaliska övervintrare)


så trasiga, dessa bleka piller-poppare
stirrar drömmande på sina egna skor
krökta nackar och vaggande huvud
spöken med snökristaller upp till knäna
omgivna av överdrivet käcka solar
med Lucy in the Sky with Diamonds
ekande mellan de glättiga kronbladen

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-28 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson