Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mariadagen 2017





Fuga i mollton
Genom vinterns smärta skär
En strimma av ljus




© bild och text Birgitta Englund Dimitrova 28 februari 2017




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-02-28 13:54



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
exakt 200 dar till min födelsedag på mariadagen. exakt 300 dar till juldagen på mariadagen.
2017-03-05

    Lena Söderkvist VIP
Oerhört stämningsfullt. Fantastiskt att kunna åstadkomma det på tre rader
2017-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Maria var en vanlig människa.
Gud har ingen mor.
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP