Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiter i stjärnorna- danslöst.

Det finns inga ljuspunkter,
jag skiter väl i stjärnorna.

Brukar spara glädje i mitt ena ben
och lägga sorgerna i det andra.
Det brukar gå att finna balansen då.
Välja situationer att dansa,
tillfällen att krypa in i hörn.

Men nu är glädjebenet skadat,
inte stukat,
inte brutet.

Jag befarar amputation!

Ser en framtid med fantomsmärtor.
Danslöst.

Det finns inga ljuspunkter,
jag skiter väl i stjärnorna.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-01 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol