Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan var kort och det finaste

 

livet är grymt
lyckan ligger så nära
tycker mig precis se en skymt
av framtiden med dig min kära
o våra leenden
skiner som solar vid våra återseenden
nästan var kort och det finaste
genuinaste
intellektuellt intimaste
kasten är tvära
svårslagen sorg sopar till anletsdragen
ger oss mer ont än vi orkar bära
ett besked inga mirakel bestred
sorg som med livet tycks vara mer synonymt
att mötas för att skiljas
lyckan den efemära
ville inte av ödet beviljas
livet är grymt

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-03-01 23:59



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Riktigt bra stöpt och rimmad - 'Vivere la vita impressionante' !!!
2017-03-13

  Lars Hedlin
Stark i beröring
2017-03-05

  Blomma-Stjärna VIP
smaken av stormande kärlek och skapande, spännande närhet - ett slag - så munnen blöder! - av ödet, så grymt och hårt!
2017-03-02

  P-E-H
Känner smärtan i din fina dikt...
2017-03-02

    Dan Myrbeck
Det verkar nästan som att man skrämmer lyckan när man sträcker fram handen för att ta den.
2017-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om den ljusa himmelen som döljs av mörka moln!
2017-03-02

  Salvation Pepper
Detta plågsamma nästan.
2017-03-02

    ej medlem längre
Livet är grymt...ja ofta kommer sorgen när man minst orkar med den.
Berörande text som gör ont att läsa!
2017-03-02

  Anya VIP
Känner smärta och sorg när jag läser. Jaa lyckan kan ligga så nära. Mycket bra sagt. Hoppas det blir en framtid mellan diktarjaget och diktarduet.
2017-03-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet är ibland obegripligt. Sorg kan slå till från klarblå himmel. Just när lyckan lyser med sitt mild sken. Om detta skriver du med själ och hjärta utanpå.
2017-03-02

  Marianne Räf
Du har kanske hamnat i en fälla
i ditt liv ??? Men, låt inte det
grymma segra över dig, det vore
alltför illa !! Sök, istället ta reda
på saker i Läget, vilka du inte har
reda på, f.t. Vi ska nå Framåt ....-
2017-03-02
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP