Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatets dimma

Lyfter blicken,
ser det svarta
hatets dimma
svepa över himlen.
Lägger sig likt
dagg runt
gräset,
kramar sig
fast kring
hjärtat.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-02 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight