Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Osynlig Kärlek..


Kommer Tid, kommer Råd !


Står du, i-natt, framför
mina sommarblå gardiner ?

Väck mig inte, då! Bara
rör mig lätt med din hand !

Visa mig in till örnarnas
land i nattens dröm.

Redo att gå !! Du kommer
in i mig, utan nånn Tvekan !

Så mkt bättre det är med
rätt Älskare, än med fel !!

Ätit rätt mkt gott, -- för att
förstå det hela; gör jag rätt ?

Natten börjar om 3 minuter-
Dess långa Kamp är, nu, framför.

Krusar inte för mördaren, som
skapade Solen med Satan !

Är jag, bara, en fantasiprodukt?
Det kan jag, välan, inte tro !

Överlevnad, varje ögonblick !
Kommer Tid, kommer Råd !

Städa huvud, hjärta å kön !
Ge dig Tillfällen att Älska !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 322 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-02 11:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härliga drömmar...och överskriften brukar vara ett bra råd...
2017-03-06

  Lars Hedlin
Jätte bra framfört!
2017-03-05

  KattenKin VIP
Håller också med Senta, så utsökt poetiskt där i början, sen skiftar den och blir lite coolare med Marianne-touch!
2017-03-02

  Blomma-Stjärna VIP
Så fin så!
2017-03-02

  P-E-H
Håller med Senta omdeförsta två stroferna som får en att vilja läsa och känna vidare i din fina dikt...
2017-03-02

  louisegirl
"Överlevnad, varje ögonblick...Kommer tid kommer råd..." innerlig känsla i tro hopp och kärlek...
Mycket bra diktat!
2017-03-02

    Dan Myrbeck
Hoppas på framgång!
2017-03-02

  Salvation Pepper
Ett Hurra för sista meningen!
2017-03-02

  ULJO
Här har du fått till det igen. Lysande
2017-03-02

  överlevaren VIP
Härlig rytm av den kommande kärleken och den rätta älskaren!
2017-03-02

    ej medlem längre
Gillar särskilt dina första strofer! Väldigt vackert i väntan på kärleken!
2017-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf