Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en docka

Så varför gör jag det jag gör?
Om inte glädje är svaret

Är det för att kolla in i spegeln
Och se händer om min hals

Vill du vara mig?
Jag säger inget, men älskar det

Köp mig, sälj mig
Använd mig hur du vill
Jag är en docka
Som du kan sminka som du vill

Du säger le, sitt fint
Jag gör vad du säger medan alla ser

Du kräver mer
Kära du, det är jag som ska böna och be

Nej rädda mig inte.
Då måste jag hitta en ny

Sälj mig, köp mig
Använd mig hur du vill
Jag är en docka
Som du kan sminka som du vill

Vilka kläder idag om några alls
Hur vill du mig ha?

Du är i trans, jag extas
Låt leken börja

Köp mig, sälj mig
Använd mig tills du tröttnar
Jag är en docka
Som du kan sminka som du vill

Så, vad önskar du?




Övriga genrer av indieBella
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-03 09:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar texten
2017-03-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
Du är en Gudinna!
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

indieBella