Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktfull

Härskarinna, du ler mer brillans och dansar dig fram—låt törnen röra dig men inte beröra dig.
Ryter gör valparna, ryter gör vargarna; vad är dessa mot kronan du bär?
Sänd din jägare för dessa petitesser, världen är det du äger—äg den hårt och varmt.

Det är inte bara en vacker prinsessa; inte bara en oemotståndlig melodi; inte alls, inte alls.
När du biter skakar världen; när du skriker är kriget över; när du gråter faller dropparna från skyn.
Låt törnen röra dig men inte beröra dig, du är mäktig i handling och ord—var vem än du tro dig vara.

Ingen kan komma nära dig, utan då du låter värmen skänkas fritt; andas; lev; var fruktfull.

Du är melodin. Du är dansen. Du är kartan och skatten.

Låt törnen röra dig men inte beröra dig.




Övriga genrer av indieBella
Läst 240 gånger
Publicerad 2018-11-12 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella