Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattryu

 

 

 

när natten står stilla
söker jag efter dag


längtar mig ut, ut, ut

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av catharina.jerbo VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-03 10:12



Bookmark and Share


  Ananas
Vackert!
2017-03-04

  Per Rydberg
Underbar närhet
Enkel skönhet
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP