Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargen och det svarta fåret

Jag behöver sömn
Även fast det bara är en kropp kvar

Gul och blå
Då behövs bara alkohol

Du är en varg
Jag ett svart får

Du är guden
Jag är syndaren som ber

Förlåt, jag försöker
Jag försöker, jag försöker

Har du en dålig dag?
Vilken piska idag?

Jag har inte ätit på dar
Eller har jag, jag vet inte längre

Jag lever i en fantasi
Där mina piller kan rädda mig

Sa ni inte att världen skulle gå under?
Skynda dig.

En varg och ett får
Du vet resten, jag har mer än ett hål





Övriga genrer av indieBella
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-05 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella