Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mittemot

Med den andres
blodiga hjärta
i sin hand står de
mitt emot varandra
med sina blickar
riktade rakt in
och andas ut,
vilar i hålrummet
där den andres
hjärta nyss satt
medan det droppar
ur deras händer




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-05 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta