Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen

Hon längtade efter barnet
redan efter att hon lämnat det
och värmen efter det fanns kvar
i hennes hand och mot hennes kind
som ett avtryck efter ett flyktigt farväl




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-05 11:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
innerlig och skönt rytmisk dikt, når hjärtat utan tvekan, och känslan som orden förmedlar är inte att ta miste på... en finfin liten pärla denna! applåder. tack.
2017-03-06

  Blått Norrsken VIP
Fint i en text med mycket bra rytm i saknad. Texten berör!!!
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta