Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarvisa med text och musik


Lätt som en vind

Här, här går jag nu
känner en vind

En varm och lekfull vind
som följer mig på min stig

Vill vara som vinden
få dansa omkring

Lätt, lätt som en vind
virvla ikring

Så mjuk den känns mot min kind
en varm och lekfull vind

Ger kraft men gör mig ändå lätt
Jag känner mig fri

Här, här går jag nu
lätt som en vind

En vind som ger mig mod
att följa min väg

Jag blundar och dansar
i vinden blir det lätt

Lätt, lätt som en vind
virvla ikring

Så mjuk den känns mot min kind
min lekfulla vind

Ger kraft och ger mig styrka
Får mod att följa min väg

Här, här går jag nu
lätt som en vind




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Dittan
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-05 15:29



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så livsbejakande
2017-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Livslust och livsglädje!
2017-03-05

    ej medlem längre
Det låter som en efterlängtad vind, en sådan där som vi alla behöver nu.
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Dittan