Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av dig

Svävar över vatten
där inga gränser finns
Så stilla, så klart,
att man knappt kan skilja
botten från yta, himmel från hav

I båten,
där sitter du och jag
Delar stämningar och intryck,
i ett varande, lugnt och utan krav

Jag vet att det är dags nu
Du ska ge dig av och jag,
jag ska stanna kvar

Men,
glid långsamt iväg är du snäll
Låt mig få behålla känslan av delad frid
Låt mig få behålla
den stilla känslan av dig




Fri vers (Fri form) av Dittan
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-05 11:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Dittan