Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visa med text o musik


Äntligen vår

Hör, hör du hur det droppar från taken
Det kommer en vår

Kan, kan du känna värmen
när solen tittar in?

Regnet sköljer bort alla spår
av smuts och damm och fula ord
Nu så kan vi andas igen
Något nytt kan börja växa

Här, mitt i stadens larm
kan jag känna ett lugn igen

Hoppet, det finns inom oss
om vi öppnar oss mot ljuset

Här, på vår vandringsväg
vi lämnar vår hopplöshet
Även om stigen är svår
tillsammans kan vi möta en vår

Kom, vill du ta min hand
och följa mig på vägen?

Ingen vet vad som väntar
men låt oss ändå våga!

Regnet sköljer bort alla spår
av smuts och damm och fula ord
Nu så kan vi andas igen
Något nytt kan börja växa




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Dittan
Läst 501 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-22 11:38



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En dikt som andas pånyttfödelse. Lättfull och vacker
2017-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Livslust och livsglädje!
2017-03-22

    ej medlem längre
Renande, hoppfull och livsbejakande.
2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Dittan