Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon väntar

Hon väntar honom
ännu en kväll,
att han ska stiga ut
ur skuggorna
och förlikas med det
längtansfulla
stilla flödande ljuset
som döljer sig
bakom varje mörker




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-03-05 21:09



Bookmark and Share


    glasa VIP
poesin
dina ord
har en mild genomlysande styrka
de tränger in

når verkligen
fram

in
i hjärtat
2017-03-06

    ej medlem längre
mycket fint och poetiskt stycke, jag gillar skarpt tanken på att det bakom svärtan döljer sig ännu ett ljus... så vackert så vackert! tack.
2017-03-06

  Blått Norrsken VIP
Vackert i längtansfull väntan .
2017-03-05

    ej medlem längre
Väl sammansatt dikt, bra
2017-03-05

  Jeanne-Marie VIP
Sublimt vackert.
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta