Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglarna mellan vägarna

fåglarna mellan vägarna
visar vägen

vingarna
som bär ljuset

som skänker skuggan
sin värme

som bär luften
som vatten

som andas




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 138 gånger
Publicerad 2017-03-05 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson