Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan vara fel tillsammans

Jag bryter ben
Eller önskar det
Jag är klen

Du vill ha en vacker melodi
Då får du leta mer

Du måste vara skadad
Annars är det ingen lek
Vi måste hata tillsammans

Jag är inte rätt
Men så mycket fel

Skrik tillsammans
Blanda piller med varandra
Dela sjukdomar
Önska att världen bara brann

Du är en idiot
Jag är sjuk

Så vart är du?
Kom hit.

Jag behöver flykten just nu
Vi kan vara fel tillsammans




Övriga genrer av indieBella
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-06 11:22



Bookmark and Share


    glitterflicka
destruktivt och vackert
2017-03-06

  Selene999times
Älskar destruktiva tryggheten i den!
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

indieBella