Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasig!

Varför ska allt jag rör vid förstöras, gå i spillror, jag käner mej lika tom som de djupaste brunn.

Svart och ihålig.

Jag är meingslös, hotad av omvärlden, av dess krav, kärlek och varma, öppna famar. jag käer mej hotad och backar hellre udan, bort!!!

Finns det någon som kan hjälpa mej, sträcka ut en hand, hålla mej i sin barmhärtiga famn och säga att allt kommer gå bra!!!

Nej, jag är ensam, står esam, förblir ensam.....




Fri vers av Kaos
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-05-20 17:57



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Väldigt väldigt härligt deprimerat.Hoppas bara det inte handlar om dej själv.
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Kaos
Kaos