Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta!!

Sluta Lek med tanken att det någonsin kan bli vi, för det kan det inte.

Jag vet vem du är, vet vhur du är. Jag vet att om jag skulle ta mej an dej så skulle du sippra igenom mina fingar som sand och försvinna ur mitt liv och kvarlämna smärta, sorg och ett brustet hjärta.

jag kan inte ge dej mitt förtroende, för till dej finns dej inget!

Du kommer hata mej, du kommer att aldrig vilja se mej, men jag vet att det jag gör nu är rätt!




Fri vers av Kaos
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-07-13 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaos
Kaos