Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Han smyger bakom min rygg och jag känner hur hans händer, osynligt snuddar vid slutet av min rygg.

Han viskar i mitt öra och försvinner sedan bort, in i mörkret.

Jag lägger mej ner, hör hur hans röst viskar innuti mitt huvud och jag somnar sedan in i våran \"värld\".

Han ligger bredvid mej, håller om mej, smeker min rygg och hans adetag kittlar min nacke.

Hans ögon genomborrar mina. Ögon som ger allt man begär och önskar.

Hans läppar smeker min varma, känsliga hals. Hans tänder blottas och hugger gång på gång min hals och nacke. Han beger sej längre upp mot hakan, kinden, över munnen, kinden, hakan och ner längs adra sida av min hals!

Han är varsam, men ändå så obarmhärtig mot mej.

min kropp skakar och jag åtrår honom, hela min själ.....men nu betyder det längre ingenting!!




Fri vers av Kaos
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-05-20 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaos
Kaos