Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL TONER AV TRÖST


står här på brinken och blickar framåt
blicken är trotsig och varm
jag vädrar vårtid fast snön har fallit
vintern har tappat sin charm
står här i lyckorus, ser en ny tid
hjärtat bär gryningens ljus
står här på brinken, som sluttar ljuvligt
höjd över vardagens grus

vinden i dag smakar mjölk och honung
mjukt violett lyser skyn
bilder från längesen återvänder
men jag vill rena min syn
så jag är fri att se horisonten
dunkelt blå som äventyr
sången ska sväva längs hela slätten
det är sydvästvind som styr


LARZ GUSTAFSSON  170308

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2017-03-08 18:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin text!
2017-03-09

  objekt3
Det går att göra båda, samtidigt, min vän.
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP