Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRVINTER




nysopad is i sol
barnen leker
jag borrar ned
en bred kvinnobak
i snödrivan

bandy bollen rusar
klubborna fintar
alla har inte rör
på fötterna

ny tid mobilerna filmar
varje vurpa
kläder unisex
med hjälm könsneutral

känner frihetens doft
skruvar locket av termosen
dricker en fesljummen klunk
av rödvinstoddyn

äntligen jämställd
könen emellan
super mig full
på bandymatchen

© Bosse 8 mars 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-08 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten