Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnasjäl

De dödade hennes själ
Hennes lilla barnasjäl

De skrattande
De hånade

Hennes värld försvann

Hon flög för nära solen
För nära slutet

Vad mer kan de ta
Från henne varje dag

Hennes drömmar är numera mörka

År går kan du hela det som är förlorat
Den skada som varar för alltid
Ett litet tomt skal
Som vill fyllas
Hon letar i en evighet

Ett svart hål som växer
Hon dödar själv det som är kvar

Du leker tills hon inte kan gå
Stum och förnedrad

Hennes hjärta är svart som kol

Vad mer kan världen begära
Att hon ska se det vackra

Hennes kropp tillhör numera alla
Som vill äta mer av hennes själ

Vad mer kan ni ta

Är detta vad alla vill
Hopp som till slut lämnade
Hon blev synden själv
Hon kan numera inte se
Något, något alls




Övriga genrer av indieBella
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-09 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella