Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återförening

Hon hade det bortvända barnet
i sin famn, innesluten, och tiden
föll handlöst tillbaka på sin plats
Inget mer fanns att göra än att le
med hjärtan tryckta mot varandra,
sakta andas ut alla stunder av oro
och se dem lösas upp och försvinna
som ett doftmoln ut genom fönstret




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-09 09:56



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Fin mor
2017-03-09

    ej medlem längre
Bra
2017-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Berör mitt modershjärta!
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta