Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarslös

Frågorna ekar sig
genom tomrummet,
ut på den andra sidan
där de utan att få fäste
fortsätter sin eviga resa
på övergivna vintergator




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-09 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta