Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankolist

Utopia blir dystopia
Extas blir melankoli
Jag har tur jag är melankolist

Det är att du dör varje natt
Föds varje morgon
Sedan jagar världen dig ikapp

Det är i det du andas
Vem du är
Att allt står still

Visa mig något bättre
En dröm som räcker längre
Än denna fagra synd

Jag är melankolist




Övriga genrer av indieBella
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-10 10:42



Bookmark and Share


  henke_r
Vi slits mellan olika världar och värst är det när vi hamnar i mittgången. Mycket fint flyt i din text och jag gillar att du behandlar det existentiella temat!
2017-03-10
  > Nästa text
< Föregående

indieBella