Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    TEXT 1823 – WOW.

VINTER I VECKAN.

SNÖN ÄR FÖRSVUNNEN. 

VÅREN LÄR KOMMA.

________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

@… cinnmon bulle (cb) – eventuellt (29/ /29) the sound of tvär flöj29.

________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Laboration(en) [Ba+] fortsätter. Tÿdlig-

èn.

________________

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Summering (10000/ /25) på-

går.

1.

0.

0.

0.

0.

----------------------------------ff----------------------------------

100.

101.

102.

___________________ff__________________.

 

 




Bunden vers (Haiku) av farbror zwed
Läst 163 gånger
Publicerad 2017-03-12 22:07



Bookmark and Share


  farbror zwed
Tack så mycket. Farbrorn är inte helt obekväm [10110/ /10110] med haiku-format-
et.
––––––––––––––––––––––––––––––––
1.
0.
1.
––––––––––––––––––––––––––––––––
2. Summéring (10000/ /25) pågår.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2017-03-14

  Nanna X
FIN VÅRHAIKU DÄR.
I BÖRJAN AV DENNA TEXT.
NEDANFÖR BILDEN.
2017-03-13

  farbror zwed
              22:07 <7/ /1111> fungeerar.
/¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯\







.                                                         .

2017-03-12

  farbror zwed
          […] 355/113 {> <} fungeerar.
--------------------------ff--------------
_____________________________/
\____________________________.







2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed