Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Landar med en kopp te efter jobbet och översätter samtidigt från tepaketet:


Smakrikt

I denna värld av svart och vitt,
var färgen, var den kopparröda glöden
av rättvisemärkt rooibos, fylld med rikedom
från Afrikas sol, var det gyllene och honungsgula,
var den blåa himlen som denna klara blandning skänker




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 222 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-13 16:55



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Härlig text om den goda drycken te.
2017-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Ett lysande exempel på ett bra köp!
2017-03-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Vilken Strålande tepoesi :)
2017-03-13

    ej medlem längre
Nu vill jag ha te
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta