Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är

 

jag var ett fruset frö
inget för vinden
rädd att leva, rädd att dö

du är mitt vatten
sköljer mig ren

du är min musik
följsam dynamik

du är mitt alfabet
förjagar det dunkla

du är min dag
självklar och kongenial

jag sprang kretsgång
vrånga väderkvarnar
klippta vingar o kråksång

du är min väg
vintergatan sände dig

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-03-13 22:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket bra och fint :)
2017-03-24

    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2017-03-22

  Anya VIP
En mjuk och fin kärlekstext. Diktarduet kan bara tacka och ta emot.
2017-03-16

  Salvation Pepper
Fint kärleksbrev.
2017-03-16

  Sommarina VIP
Fint. Underbart om kärlek
2017-03-15

  Blomma-Stjärna VIP
kärlekens läkande kraft - berörande!
2017-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek, värme och gemenskap!
2017-03-14

  i af apa
Vacker kärlek!
2017-03-14

    ej medlem längre
Trygghet och harmoni i kärlekens famn.
2017-03-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt ode till den älskade, som lyfter dig till himmels höjd.
2017-03-14

  Chawa VIP
Så fint och varmt i kärlekens namn som får livet att blomma...!
2017-03-14

  Marianne Räf
En fin kärleksdikt !! <3
2017-03-14

    Sefarge VIP
Ärad och ärrad?
Men något som
Ändå är omtyck
Och eget privat!
Fantasi
berörande
Skrivet!
:)



2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP