Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan taggtrådarna


Sträcker in handen
mellan taggtrådarna.
Känner det vassa,
de bakåtstrukna öronen
och saliven.

Det är rädslan som vill hugga mig.
Attacken efter en spelad likgiltighet.

Ta mig du bara,
det var jag som stack in handen
och nu är konsekvensen min.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-13 21:09



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Vilken liknelse!!! Bra!
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol