Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvmåneflickan


Hon är den starkaste skugga
jag någonsin sett.
Den blekaste glädjen.
Den blekaste sorg.
Svarta halvmånar under ögonen
och ett urgröpt jag.
Står hon bara där.
Utan att förvänta sig en framtid.
Ingen tanke på att förhålla sig till nuet.
Vill jag knacka på,
sträcka ut min hand
och blåsa ande till själen.






Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-13 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol