Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnade

Det regnade.
Jag var berusad.

I mörkret såg jag ett mörker.
Det var du.
Din hy var svart.
Dina ögon så stora.
Din andedräkt så varm.
Vem var du?

Det regnade.
Jag var ung.

I mörkret satt jag ensam.
Ensam på en bänk.
Jag var blöt.
Berusad.
Ung.
Fast.

Du höll ett fast grepp om mig.
Ett grepp som gjorde mig rädd.
Ett grepp som fick mig att skrika.
Bli panikslagen.
Bli ångestfylld.
Bli svag.

Det regnade.
Jag kom loss.
Jag sprang hem.
Jag var förstörd.




Bunden vers av 0304
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-14 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

0304