Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är tom

Jag vill kolla på ett glas och tänka att jag är för full.
Jag är för full för att dricka mer.
Jag är för full för att dricka upp.
Jag är för full för att ta de sista klunkarna av det billiga vinet.
Jag är för full för att prata med folk jag inte känner.
Jag vill vara för full, men ändå dricka upp.

Jag vill känna ruset.
Jag vill skratta.
Jag vill gråta.
Jag vill hångla.
Jag vill ta vara på ungdomen.
Jag vill vara full.

Jag är inte full.
Jag är tom.




Fri vers av 0304
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-30 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

0304