Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen 1

Sakta klarnade hon,
sträckte sina armar
mot ljuset, trevade
efter svaret på något
som aldrig skulle låta
sig fångas, som alltid
skulle fortsätta locka
henne längre in i dagen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-14 12:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig dikt för alla som är less och känner sig annorlunda när de inte upplever att de kan "fånga" dagen!

Bravo
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta