Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen 2

De nyvakna ljuden
tilltog sakta,
sprängde tystnaden
så att dagen
skulle få blomma ut




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-14 13:11



Bookmark and Share


  Elina Vacker
Fin stämning i den här texten. Fångar väl hur allt vaknar upp efter nattens tysthet
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta